8 Ağustos 2020 Cumartesi

Sülük Tedavisi İçin Bilinmesi Gerekenler

Sülükler 15.000’den fazla türe olmasıyla beraber doğanın insanla buluşmasının bir örneğidir. Yaşamını kan emici olarak sürdüren bu canlılar sülük tedavisini biz insanlarla buluşturan canlılardır. Bu tedavi yönteminde hayvanın ilgili bölgelere bırakılması tedavi için yeterli oluyor. 

Doğal Hayat | Türkiye 'nin Doğal Tedavi Merkezi. Tıbbi sülük ...

Sülükler kanı emmeye başlıyorlar ve doyduğu anda işlem tamamlandığı andan kendileri vücuttan ayrılan canlılardır. İşlem bittikten sonra sülüklerin alındığı yerlerde kanamalar devam edebilir. Bazı hastalarda bu paniğe sebebiyet verebiliyor.  Ancak hiç endişelenecek bir durum değil. Yapmanız gereken tek şey kanayan bölgeleri bir pamuk yardımıyla temizleyebilirsiniz. Zaten tedavi esnasında doktorunuzda size bunu söyleyecektir. Sülük tedavisinden sonra kısa süreli bir ağrı söz konusu olacaktır ama bu ağrıda 5 dakika içinde kaybolacaktır. Tedaviden önce doktorunuza daha önce bir hastalığınız varsa ya da bir şikayetiniz var mutlaka belirtin. Tedaviden önce 2 ya da 3 saatlik bir açlık olması gerekmektedir. Sülük tedavisinden önce bir ilaç kullanımınız varsa bunu yaklaşık 1 hafta önceden bırakmanız gerekmektedir. Doktorunuza danışıp ilaçlarını bırakmanız gerekecektir. 

Tedaviden sonra bol sıvı tüketmek sizin için tekrar bağışıklık kazanmanız açısından iyi olacaktır. Günde en az 2 litre su tüketmeniz gerekecektir. Alkollü içeceklerden uzak durmanız gerekmektedir. Doktorunuzla konuşup daha da net bilgileri öğrenebilirsiniz. Modern tıpla birlikte gelişen bu tedavi yöntemi diğer yöntemlere daha kolaydır ve risk oranı yoktur bu doğal yöntemi kullanmanızı öneririz.


1-Sülük tedavisi nedir

Doğal hayat polikliniği ile sülük tedavisi hakkında daha kapsamlı bilgi edinebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sülük Tedavisi İçin Bilinmesi Gerekenler

Sülükler 15.000’den fazla türe olmasıyla beraber doğanın insanla buluşmasının bir örneğidir. Yaşamını kan emici olarak sürdüren bu canlılar ...